dinsdag 3 augustus 2021

op ons eiland waait de wind

 Alweer lekker geslapen, wel had ik steeds t idee dat ik water hoorde lopen, was er iemand aan het douchen? Was t water van de airco? Aan het woord regen denk je niet zo snel hier op Dushi Korsou. Maar toen we dus de deur uit liepen voor t ontbijt lagen er wel enorme plassen. Het waaide ook behoorlijk, dat doet t elke dag, soms iets meer dan de andere keer maar vandaag dus iets meer, er was ook een donkere lucht. Sophia zei zelfs, t is best fris. Dat best fris was 26 graden. 

Weer lekker naar t ontbijt, nu t weer maandag is weer een stuk rustiger en het eiermeisje is er weer dus schiet in de rij voor de eitjes lekker op. Na weer een heerlijk ontbijtje, is het vandaag toch een stuk anders dan andere keren. Want we blijven deze laatste volledige dag op het resort, hebben gisteren de auto ingeleverd. Dus vandaag pakken we geen strandtas in, vullen we geen flesjes water. Nee vandaag gaan we na het ontbijt direct naar een bedje aan het zwembad. We liggen daar net lekker als... t weer begint te regenen. Onder de grote bamboe parasol voel je er niets van, je ziet alleen de regendruppels in het zwembad vallen. Het is nog steeds aan de frisse kant, 28 graden. We liggen toch lekker op ons bedje, halen een smoothie, lezen wat, wanneer het droog is gaan we een rondje zwemmen, het water is nu iets frisser dan anders wat alleen maar lekker is want normaal is het water heel warm. 

We zien dat het opblaasveld klaar is en gaan daar een keer heen. Sophia is er een keer met haar vriendin geweest en daarna waren we steeds weg op de tijden dat het opblaasveld open is. 

Er staan 2 grote stormbanen, allebei met water. Op de ene ga je keihard naar beneden, Sophia gaat zo hard dat ze zelfs op het einde door de barriere heen gaat. En de andere is heel steil en wordt je gelanceerd op het springkussen.



We maken nog even een wandeling over ons resort. Maken een foto van een van de andere zwembaden. Dit zwembad ligt bij de appartementen, we mogen van alle zwembaden gebruik maken maar het is toch makkelijker om het zwembad te nemen dat bij je eigen kamer ligt.




Dan weer naar ons bedje en een rondje zwemmen. Met Sophia nog een keer van de blauwe glijbaan af. De steile gele glijbaan is nu ook open maar die durven we toch niet. We kleden ons even aan om te eten in het buffet, hoewel bij de snackbar vandaag een heel aardig meisje staat. Het lunchbuffet is deze keer wel erg lekker met broodjes shoarma.
Weer naar ons bedje, lezen, zwemmen, ijsje eten, drankje halen... Kortom niet veel meegemaakt maar wel weer een heerlijke dag. Oh ja ingecheckt voor de vlucht van morgen. 
In de avond naar het buffet en daarna voor de laatste keer een cocktail. Er was ook filmavond vanavond maar helaas was dat niet buiten maar in een zaaltje boven de sportschool en was erg op kleinere kinderen gericht dus hebben we het geskipt.  

Nou ja laatste avond hier, we vinden het erg jammer want het is hier zo heerlijk! Morgen blijven we nog tot 18.00 op t resort dan met een taxi naar Hato (t vliegveld) om 21.00 vliegen we om hopelijk op woensdag om 12.00 weer terug te komen. 

De rest van de dag was het trouwens weer zonnig maar natuurlijk wel met het bekende windje. 

1 opmerking:

  1. Jammer van de wind was het geen ijs koude ? En jammer dat het over is zal het blog missen maar klinkt als een heerlijke vakantie weer een herinnering erbij en nu op naar de ardennen

    BeantwoordenVerwijderen