woensdag 3 mei 2023

de cirkel is rond

 Blijkbaar heeft niemand van ons lekker geslapen en dat na zo´n zware dag. Wel zitten we allemaal weer lekker buiten bij het ontbijt, wat een heerlijk plekje. 

Daarna gaan we verder zoals we de vakantie ook gestart zijn met een boek bij het zwembad dus is de cirkel rond.  Af en toe is het erg heet en gaan we er even in. Kader is bijna de hele dag weg voor allerlei zaken en dus bestellen we zelf en vooral Annelies in het Frans een lunch. We checken in voor morgen en helaas kunnen we de tweede vlucht helemaal niet bij elkaar zitten, we zitten her en der verspreid over het vliegtuig en dat nog wel op de langere vlucht dus moeten we ook allemaal zorgen dat we onze eigen handbagage bij ons hebben maar dat is een zorg voor morgen.

Kader en Sophia gaan nog een keer naar Mohamed, Kader om dingen te regelen en Sophia heeft het gezellig met haar nichtjes. We zouden eigenlijk een rondje met de koets gaan maar onderweg heeft Kaders broer een aanrijding terwijl hij Kader en Sophia naar het hotel brengt.(en dat terwijl hij laatst vertelde nog nooit in dat drukke verkeer van Marrakech een aanrijding te hebben gehad) maar die aanrijding leidt tot een vechtpartij. Sophia vertelt er in geuren en kleuren over als ze terug is, maar het ritje in de koets kunnen we wel vergeten. We hebben nu wel allemaal honger en lopen weer naar ons vaste terras Victor, we bestellen alle 6 de Virgin Mojito en we hebben een lekkere laatste avond, lekkere temperatuur en goed eten.

Het meeste van de koffer inpakken had ik al klaar toen Kader weg was maar nu moeten er nog de laatste spullen in en Kader regelt een ontbijt voor morgenochtend half 7. 

Geen foto's gemaakt vandaag...sorry voor dit kleine blogje

1 opmerking:

  1. Was een top vakantie wat hebben wij genoten .
    Vooral omdat we 2 top reisleiders hadden
    Dank jullie wel

    BeantwoordenVerwijderen