Mij vanmorgen voor het eerst soort van verslapen, hadden half 9 afgesproken en om half 8 waren Kader en ik allebei wakker en ik zeg tegen hem, ik wil nog even doorslapen. Maar hij had totaal niet de tijd in de gaten en ik lag zo lekker te dromen, tot 8.15 dus toen moest ik opschieten.
Het ontbijt was weer heerlijk, vandaag een lekker eitje laten bakken. Ik hield weer ruimte over voor een second breakfast met Sophia maar zij was pas laat wakker en wij zouden op het strand gaan wandelen dus dat second breakfast kwam er niet van.
Om 10.30 liepen we het strand op, het was nog helemaal bewolkt maar geen wind dus het was niet koud. We liepen eerst vanaf ons hotel naar links, daar zit bijna niks meer en houdt de boulevard op. Er zat daar ook een andere surf school en Kader ging daar informeren voor het surfen van Sophia morgen. Hij heeft een goede prijs met hen afgesloten dus grote kans dat ze morgen daar naar toe gaat.
Toen we daar niet meer verder konden gingen we rechtsomkeert en liepen we juist de andere kant op, langs ons hotel en dan verder. We hebben dit keer best wel een stuk gelopen, verder dan MC Donalds en het dierentuintje (want dat is toch nog niet open, als het ooit al weer open gaat) maar helemaal tot aan de marina. Daar hebben we even een plaspauze in een cafeetje gehad en Kader kocht kranten en toen weer terug naar het hotel. Op de heenweg merkte je al dat het vloed werd en dat het water steeds verder het strand op kwam maar nu op de terugweg was het water helemaal ver opgetrokken en dat liep ook best lastig want het zand was daar heel rul en trok je voeten steeds diep in het zand.
We waren daar weer precies om 13.00, volgens google maps hebben we 9 km gelopen dus trots op ons.
Ondertussen heeft Sophia weer netjes zitten leren voor haar examen maar ze had de wandeling niet gemist want daar houdt ze niet van.
Precies op tijd terug voor de lunch. Het thema van vanmiddag was crepes, je kon hartige crepes laten maken met kaas, kalkoenspek, ui etc en dan verwarmen. Je kon ook een crepe met fruit laten beleggen en bedruipen met gesmolten chocolade uit de chocolade fontein. Verder de gebruikelijke salades, pasta, gebakken vis, Marokkaanse gerechten etc. Ik liet na de lunch nog ruimte over voor de snackbar.
Gelukkig heb ik er zelf beeld bij Wat is het toch een fantastisch hotel
BeantwoordenVerwijderen