maandag 3 augustus 2015

californie adventure

Na een heerlijke nachtrust om 8.00 op en eerst weer even facetimen met Kader. Om 9,15 lopen we het tweede park dat hier zit in, Disneys Californian adventure. Als eerste halen we een fastpass voor de cars attractie. Dat vonden we vorig jaar de topattractie maar heeft altijd hele lange wachttijden. Vorig jaar waren we te laat voor een fastpass nu waren we mooi op tijd. Nadat we het fastpass hebben opgehaald gaan we eerst ontbijten bij starbucks. Terwijl we daar zitten zie ik in het foldertje staan dat je met Anna en Elsa op de foto kan en dit met een fastpass. In Parijs was de wachtrij hier steeds meer dan 2 uur voor en dat vonden we te lang. Anna en vooral Elsa staan wel hoog op Sophia's lijstje dus we halen een een fastpass. We hoeven maar 20 minuten te wachten. We zien ook prinses Sofia en daar wil onze Sophia ook mee op de foto. Helaas vertrekt prinses Sofia net dus lopen we door. In de hal waar de wachtrij voor Anna en Elsa begint kun je ook op banken zitten terwijl er stukjes van Disneyfilms worden afgespeeld. We gaan hier lekker zitten tot het tijd is en daarna hoeven we maar even te wachten en kunnen we naar binnen.
Anna en Elsa spelen met Sophia's jurk, die ze speciaal voor de gelegenheid heeft aangetrokken. (thuis gebruikt ze hem als nachtpon, maar haar echte prinsessenjurk was te groot om mee te nemen) We gaan ook nog met zijn allen op de foto, hebben we ook een keer een foto van ons samen.
Als de fotosessie klaar is lopen we naar het wildernis gedeelte. Zo grappig de natuur die we de afgelopen weken in het echt hebben gezien hebben ze hier nagemaakt. Nep maar heel mooi en heel herkenbaar. We gaan naar Soarin, hoewel we dit jaar niet veel delen van Californie hebben gezien herkennen we weer veel. Het is toch zo'n mooie attractie en het voelt bijna alsof je echt boven Californie vliegt.
Als we uit Soarin komen halen we een fastpass voor de wildwaterbaan die ook hier in het wildernis gedeelte is. Hierna lopen we weer naar het Hollywood gedeelte waar we naar de show van Aladdin gaan. We komen hier expres vroeg want ik wil graag goede plaatsen. In de rij wordt er heel erg de nadruk op gelegd dat je absoluut met je groep samen moet blijven en dat je geen plekken bezet mag houden. Heel fijn vinden wij want we hebben ons er vooral gisteren vreselijk aan geirriteerd dat iedereen overal voordrong omdat hun party al bijna aan de beurt was of voor de parade de hele stoep bezetten met hun kleedjes.
We hebben mooie plaatsen, vooraan aan zijpad waarvan ik weet dat daar spelers langskomen. Het is een prachtige show, ik wist het nog van vorig jaar. Onze mening is niet veranderd echt de beste Disneyshow van alles. Officieel mochten en er geen foto's of film gemaakt worden, maar als de olifant komt zie ik iedereen zijn camera trekken en pak ik de mijne ook. Die enorme olifant die door het publiek heen komt is ook zo bijzonder. Verder vliegen ze met een kleed over de zaal en is de Genie super grappig. Hij is ook heel populair want iedereen gilt en joelt bij alles wat hij doet. Sophia vindt hem ook heel grappig want hij maakt steeds opmerkingen over haar nieuwe hobby Harry Potter.
Als we uit het theater komen zien weer prinses Sofia, maar weer sluit net de rij.
We gaan naar de wildwaterbaan. Mooi gemaakt en net echt de rivieren in bijvoorbeeld Kings Canyon. We worden aardig nat, maar niet zo nat als we in Orlando wel eens geweest zijn. Bovendien hebben we kleren aan die snel droog zijn. Sophia jammert wel even over haar natte jurk. Als we een lekkere churro nemen met wat te drinken is ze daarna weer droog.
Nu lopen we naar cars land, zo mooi gemaakt! Net een echte woestijn. We genieten weer heel erg van, het is een combinatie van test track en een darkride van cars. We vinden het zo leuk dat we nog een keer willen en gaan via de single riders rij. (klein leugentje we zeggen dat Sophia 7 is en dat duurt nog twee weken)
Na dus twee keer in deze attractie zijn geweest gaan we een ijs halen. Het is echt een ijs, we nemen een grote bak die we met zijn drieen delen. Heerlijk! Omdat we nu naast de attractie van monsters inc zitten gaan we daar maar even in.
Daarna lopen we naar paradise pier. Hier gaan we eesrst in Toy story midway mania. Hier moet je met een 3dbril schieten op allerlei doelwitten. Mijn moeder wint dit keer.
Daarna gaan Sophia en ik in de achtbaan, California screaming. Hij is erg leuk en voor Sophia weer een nieuwe achtbaan op haar lijstje, ze durft steeds meer! Daarna gaan we wat eten. Mijn moeder en ik delen een burrito, Sophia vindt hier niets lekker.
We stoppen er vandaag vroeg mee omdat we morgen heel vroeg, zeg maar 's nachts op moeten. Naast het hotel zit een mc Donalds en Sophia mag hier een happy meal. Ik neem zelf nog een milkshake en om 20.00 zijn we op de kamer. Lekker op tijd voor als we morgen aan de terugreis moeten beginnen. Bleeeeeeh geen zin in!








5 opmerkingen:

  1. Wat staat tante prachtig tussen de prinsessen! Haha. Ik heb alles bijgelezen, alleen geen tijd om te reageren. ( ik mocht meteen weer aan de bak. )
    Kader staat te springen om jullie weer te zien. Hij heeft jullie erg gemist.
    Veilige terugreis en geniet nog even van de vriendelijkheid van de Amerikanen!

    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk afsluiten in Disney. Soph is weer de mooiste prinses van allemaal ♡♡

    Doe voorzichtig en sterkte met de vliegreis en de langzame mensen op Schiphol ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo wat een prachtige jurk heeft Sophia aan!!!
    Zonde om met zon mooie jurk te slapen!!!!
    Wat een mooie volle dag.
    en ja de tijd vliegt hier om..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is dus voor jullie ook al weer voorbij. Wel 2 leuke Disney dagen als afsluiting.
    Goede reis naar huis!

    BeantwoordenVerwijderen