dinsdag 8 september 2020

van het kastje naar de muur

 Lekker geslapen en buiten ontbeten, vooral nu met de kaas die we erbij hadden omdat ik daar nog aan had gedacht mee te nemen. 

We horen niks van de garage dus bellen we maar zelf. De garage geeft aan de auto wel te hebben zien staan maar er nog niet naar gekeken te hebben. We hebben geen afspraak met ons dus gaan ze nu niks doen en moeten we wachten tot haar collega terug belt. 

We bellen maar met opel en leggen uit dat de garage niet erg hulpvaardig is en of zij wat voor ons kunnen doen. Eerst doen ze verschrikkelijk moeilijk en dan zegt er iemand dat we recht hebben op vervangende vervoer, we moeten even afwachten en dan zullen we horen waar er een auto voor ons beschikbaar. Ook op heb weer wachten.

We wachten maar in de hotelkamer. Gelukkig is er wifi... Het is prachtig weer, het hotel heeft een zwembad maaaaar onze zwemspullen zitten in de auto dus we kunnen er niks mee. 

We wachten en wachten en wachten en zowel van de garage als van opel horen we niks. We hadden naar Steinwasser park gewild vandaag maar dat komt er niet meer van.

We bellen zelf maar weer eens met opel over dat vervangende vervoer, nee dat gaat niet zo snel we kunnen niks vinden... dan gaan we maar een stukje lopen. Ons hotel ligt in industrie gebied en langs de grote weg ligt een klein voetpad wat we volgen. Het is bloedheet en nergens is iets leuks, na een half uur lopen komen we een natuurwinkel tegen. Het is echt het enige wat hier is, maar het is iets en we willen wel wat lunchen. We kopen brood en beleg, perziken en chips zonder zout. 

We bellen maar weer met opel, ze kunnen geen vervangend vervoer vinden maar omdat we morgen naar Europa park wilden mogen we wel op hun kosten een taxi hier naar toe nemen. We hebben 5 dagen recht op vervangend vervoer en vandaag telt mee ondanks dat we niks hebben.. 

Van de auto zelf is er geen nieuws behalve dat ze er vandaag niet gaan kijken...

Voor het avondeten willen we liever niet naar dat restaurant van het hotel vanwege die vervelende ober en op loopafstand is niks. Maar op de kamer ligt een folder van roomservice en we informeren bij de receptie. Roomservice is niet mogelijk maar we mogen het wel komen ophalen. We bestellen soep en Elzasserzuurkool en als toetje crepe Suzette We krijgen alles in potjes mee en de crepe in een doosje. Het is wel lekker maar erg duur naar verhouding wat je krijgt. Mijn moeder had eigenlijk alleen die crepe willen nemen, die zag al een enorme pannenkoek voor zich maar het doosje was een piepklein doosje met een klein pannekoekje. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten