vrijdag 29 oktober 2010

naar huis

Langer uitgeslapen want t enige wat vandaag op t programma staat is naar huis rijden. Bij t ontbijt was t aardig druk en t eten werd dit keer slecht aangevuld. Niet alleen t eten maar ook de borden en de schaaltjes. T kwam allemaal nog wel maar t duurde erg lang en dan steeds een kleine hoeveelheid. Nou ja ondanks dat toch gegeten waar we zin in hadden  en toen naar de kamer. Alle spullen nog eens checken en wat laatste dingetjes in pakken en naar huis.
We reden nu een andere weg terug dan op de heenweg. Op de heenweg via Brussel en nu via Lille. Deze weg duurde veel langer en  er was overal gigantische file. We waren pas om 21.00 thuis.
Het mooie weer was ook helemaal verdwenen. De hele dag regen en zware bewolking. Maar we klagen niet want in Disney en in Parijs hadden we prachtig weer.
We hebben echt lekkere dagen gehad. De drukte in de parken viel mee, vooral de eerste dag. En de tweede dag tegen de avond. We hebben echt lekker genoten. T hotel was iets minder dan de vorige keer, we hadden nu een kleinere kamer en t ontbijt was de laatste dag niet echt goed. Toch denk ik dat ik de volgende keer weer voor dit hotel gaat want t scheelt een hoop met bv Santa Fe en t is wel mooier dan zo'n heel goedkoper hotelletje in de buurt, waar we ook wel eens geweest zijn en die niet eens zoveel goedkoper zijn.
Maar ja de volgende keer zal nog wel even duren want van de zomer gaan we weer voor t echte werk, Disney world!!!

het hotel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten