vrijdag 29 oktober 2010

Op weg naar Disney Parijs

Op Zaterdag 23 Oktober vertrokken we niet al te vroeg naar Disneyland Parijs. We hebben via expedia 2 kamer geboekt in hotel Kyriad. De vorige keer hadden we dit hotel ook en waren we erg tevreden. Het was nu flink duurder dat kwam omdat t in Frankrijk nu ook herfstvakantie is.
Annelies en Sjaak hadden deze zelfde dagen met de caravan zullen gaan naar een camping bij Disney in de buurt maar t is helaas niet door gegaan omdat Annelies erg last van haar rug heeft.
Rond 17.30 waren we bij t hotel. Ze hadden ons de kamer sleutel gegeven, 2 kamers tegenover elkaar. Maar toen we naar binnen wilden waren ze nog aan t schoonmaken. Even wachten en toen mochten we naar binnen. Even uitrusten op de kamer (wij) en uitrazen op de kamer (Sophia)

We wilden eigenlijk in Disney village gaan eten maar er kwam zo'n dreigende lucht aan dat we maar in t hotel gingen eten. Ondanks slechte berichten op zoover hebben we er heerlijk gegeten. De warme gerechten waren ind iets minder maar door een grote variatie aan voor en na gerechten hebben we heeeerlijk gegeten. Nog even samen gezeten op onze kamer en toen ging mijn moeder met Sophia naar de overkant en badderen en slapen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten