zondag 3 augustus 2014

naar Anaheim

Tot 8.15 geslapen, niet heel erg lekker want eerst was t heet in t huisje en waren we onder de lakens gaan slapen en ’s nachts was t ineens weer koud. ’s Morgens eerst de boel ingepakt en Sophia mocht eerst even op het springkussen. Om 10.00 waren we onderweg. We zagen nog een keer een hertje. Ook zagen we borden van pas op overstekende beren met kleintjes. Het is zo grappig dat ze voor elk dier een apart bord hebben. Helaas hebben we weer geen beren gezien.
Nu ging weer t lampje van de autobanden branden dus maar weer eerst naar een garage. Ook deze monteur kon niets aan de banden ontdekken en heeft bij een achterband er een beetje lucht ingedaan. Gelukkig ging t lampje toen weer uit.
Onderweg reden we weer een stukje langs de kust en voorbij Santa Barbara gingen we lekker even een statebeach op waar we nog de restanten van de kip opaten en lekker wat dronken en Sophia ging lekker met zand spelen. Ze heeft de grand canyon, antelope canyon, de zion narrows en de waterval van Yosemite gemaakt. Leuk dat ze toch al die namen onthouden heeft.
Na deze pauze reden we verder tot we een best buy zagen en daar heb ik mijn ipad gekocht, nu hoef ik niet meer steeds die van mijn moeder te lenen.
Weer een stukje doorrijden naar Camarillo waar outlets zitten en we denken nog net wat plek in de koffer te hebben dus zijn we weer gaan shoppen.
Bij een zonnebril winkel hebben we 2 zonnenbrillen gekocht, voor mij een van Tommy en voor mijn moeder een van Guess. Daarna gingen we naar Gap en daar hebben we echt flink gekocht! Ik heb een broek, 2 blouses en een vest, mijn moeder twee broeken, Voor Sophia vijf broeken en twee jurken. Ja t is wel veel maar vorig jaar was ze toch snel door dr broeken heen, hadden allemaal kapotte knieeen en deze broeken waren echt goedkoop. (2 voor 25 dollar)

Daarna was het de file in richting Los Angeles. Poeh elke keer dat je denkt dat je door kan rijden ontstaat de volgende file. We waren dan ook pas om 19.30 in Anaheim. Ons hotel, alweer een ridder kasteel de Camelott inn (met uitzicht op Disney) heel even voorbij gereden want we wilden eerst wel weer eens eten. Bij de outback kon je lekker buiten zitten en onder het genot van een heerlijke sangria en een lekkere steak hebben we heerlijk gezeten. Toen naar het hotel, we zitten op de bovenste verdieping kunnen vanaf de kamer de matterhorn zien en het is zo lekker om nu weer een lekkere mooie grote kamer te hebben na die kleine hutjes. Alle bagage alvast naar de kamer gebracht zodat we straks alle koffers vast kunnen inruimen. Maar om 21.30 daar even pauze van genomen want vanaf onze kamer konden we zo t vuurwerk van Disney zien. Leuk! Het voelde bij Outback net alsof t al onze laatste avond was, omdat we alweer terug zijn in LA. Maar gelukkig hebben we nog twee dagen Disney te gaan.



2 opmerkingen:

  1. Wat vervelend steeds met de auto,maar gelukkig is het opgelost.
    Nu lekker gegeten bij outback mm en in anaheim en genieten van disney have fun

    BeantwoordenVerwijderen