donderdag 8 augustus 2013

laatste dag jammer maar waar

Weer lekker tot de gebruikelijke tijd van 8.30 geslapen. Daarna nog een keer met Kader op facetime gepraat, de volgende keer dat we elkaar weer spreken zien we elkaar weer echt. Daarna lekker ontbeten met kant en klare wafels die alleen maar in de broodrooster hoeven. Wafels zijn op, sap, melk, koffie... 
Nu gaan we eerst nog eens lekker zwemmen in onze eigen pool, heerlijk vind ik het maar ik voel me ook een beetje triets omdat t de laatste keer is. Maar ik zet het gevoel zoveel mogelijk opzij want ik wil nog wel genieten deze laatste dag. 
Na 20 min ga ik er uit en begin ik met het inpakken van de koffers terwijl mijn moeder en Sophia nog even door zwemmen.
Ik wil geen erge allergische reactie hebben straks in t vliegtuig dus daarom hou ik het maar bij heel even zwemmen. Helemaal kan ik t niet laten want ik ben dol op zwemmen. 
Als bijna alles is ingepakt komen mijn moeder en Sophia er ook uit en terwijl Sophia op de ipad speelt pakken mijn moeder en ik de laatste dingen in.
Daarna eten we nog lekker een schaaltje ijs, oei wat hebben we nog veel over... En als alles in grote lijnen is ingepakt stappen we eens in de auto en rijden we naar Celebration. Een echt stadje dat bij Disneyworld hoort. We zijn er nog nooit eerder geweest maar ik had er wel al veel over gelezen. Het is een prachtig stadje, met schitterende huizen. We maken een klein wandelingetje om het meer heen. We drinken wat lekkers bij Starbucks en bekijken de Hello Kitty winkel en de honden winkel. (een winkel waar ze vanalles voor honden hebben, kleren, spulletjes en allerlei prachtige hondenkoekjes. 
Hierna lopen we weer naar de auto. Het was een leuk uitstapje en wat is Celebration een mooi plaatsje, zelfs de straatnaam bordjes zijn er mooi! 
Na het bezoek aan Celebration gaan we voor de laatste keer naar de wallmart voor wat spulletjes. Daarna willen mijn moeder en ik toch nog t liefst winkelen want er is nog enige ruimte in de koffer beschikbaar.... Sophia heeft er geen zin in en had liever gaan MiniGolfen. Maar ze heeft pech, ik beloof haar wel dat als ze zich goed gedraagt tijdens het winkelen wat absoluut haar hobby niet is dat ze dan op een paard of ander ding mag waar je kwartjes in moet gooien. 
We gaan weer naar de Premium Outlets aan de Vineland av en daar is ook een klein speeltuintje met glijbanen e.d. waar Sophia eerst een kwartiertje mag gaan spelen.
Na het kwartiertje gaan we de winkels in. We beginnen met Columbia voor 2 warme winterfleece truien voor Sophia.
Daarna bekijken we wat winkels zonder iets te kopen. Dan zie ik de winkel Loft waar we nog nooit eerder in geweest zijn maar waar ik laatste over gelezen had. Mijn moeder en ik slagen hier allebei. Mijn moeder een trui en ik een trui, een broek en een tshirt.
Bij de Levi winkel koop ik een polo voor Kader. Bij Tommy Kids een mooie blouse en een vestje voor Sophia en tenslotte bij Adidas nog twee tshirts voor Kader.
Zo nou de aankopen nog in de koffers zien te krijgen.
Van al dat winkelen hebben we honger gekregen en we gaan naar ons favoriete restaurant deze vakantie de Outback, natuurlijk neem ik daar weer een heerlijke Sangria bij. Sophia bestelt tegenwoordig in de restaurants zelf haar eten en zegt overal keurig thank you of als ze thank you tegen haar zeggen antwoord ze netjes met your welcome. Dat gaat de goede kant op, ben trots op haar. 
We waren lekker bijtijds in het restaurant en hadden direct een plekje, als we even later weg gaan is het hartstikke druk en zitten allerlei mensen buiten te wachten.
Omdat t nog niet zo laat is al we thuis komen besluiten we voor een aller aller aller laatste keer te gaan zwemmen. Ik ook want ik heb vandaag geen allergische reactie op t zwemmen van vanmorgen gehad. Maar ik hou t wel bij een kwartiertje.
Nu ik t blog zit te schrijven zijn moeder en Sophia nog steeds aan het zwemmen Genieten van onze laatste avond want wie weet wanneer we dit weer kunnen doen.
Morgen kunnen moeten we naar Fort Meyers rijden en overmorgen komen we weer aan in Dusseldorf. Als ik thuis ben zal ik zeker nog een update plaatsen over de laatste dag.


Lekker in ons zwembad

 Celebration




 Nee dit zijn niet de koekjes bij de Starbucks dit zijn dus hondenkoekjes
 Laatste keer shoppen

 Voor de laatste keer een mooie zonsondergang in onze straat, Reserve drive, Towncenter Davenport

6 opmerkingen:

  1. Wonen daar ook echt mensen, zo ziet het er wel uit! Ben blij dat jullie hebben genoten van jullie laatste dag. See bye fly! Ik zie jullie overmorgen.
    En auntie: gefeliciteeeeeeeeerd!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Celebration, ook favoriet bij ons. Zo lekker om daar rond te lopen en naar Starbucks of restaurant Colombia te gaan hhmmmm.
    Een hele goede reis terug naar huis en het laatste verhaal lezen we zeker nog!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken het gevoel ' de laatste dag' je bent nog niet weg of de heimwee begint al:)
    Jammer dat het alweer voorbij is ook voor ons want het was erg leuk om jullie blog te lezen.
    Maar jullie hebben ook een geweldige vacantie gehad veel gedaan en gezien.
    En wie weet volgend jaar!!!!!
    Groetjes de moolenschotjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer het zit er al weer op;-( Goede reis!
    Het was leuk om jullie blog te lezen, wie weet..... misschien tot volgend jaar;-)
    Geluk!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer dat het eind in zicht is. Een hele goede reis en tot een volgende keer? of op ons blog.

    BeantwoordenVerwijderen