zondag 15 juli 2018

Nog een week te gaan

Nog een week te gaan al heel veel voorbereidingen getroffen maar nog niet de tijd gehad om er iets over op te schrijven.
In Oktober al de vluchten geboekt, dit keer de heenweg met KLM, naar New York. (Lekker rechtstreeks)Op de terug weg vliegen met Delta dan vanaf Orlando (met overstap in de VS) weer terug.
En daartussendoor gaan we weer een mooie reis maken.
De eerste dagen bezoeken we New York, daarna hebben we een auto gehuurd en rijden we naar Washington via Gettysburg. In Washington ruilen we de auto dan weer om dat we niet met een auto van t New York tarief blijven rijden. We bezoeken Washington en dan is t even klaar met de steden want via de skylinedrive in Shenandoah nationalpark en de blue ridge parkway naar Great Smokey mountains. Dan volgt er een lange rit naar Savannah. Vanuit Savannah rijden we dan t noorden van Florida in, waar we in al die Florida reizen nog nooit zijn geweest, naar St Augustine (het oudste plaatsje van de VS)
Vervolgens naar Crystalriver, zwemmen met Manatees staat al tijden op wensenlijstje maar ja de zomer is een slecht seizoen om Manatees te spotten, toch wil ik t graag een kans geven en dus hebben we een trip geboekt al om 6.00 ' s morgens want dan heb je nog de meeste kans.
Daarna is het tijd om naar bekend gebied te rijden en verblijven we nog twee weken in villa in Davenport.
Dat is onze reis in het kort, nu nog een ruime week wachten en dan kunnen we dit alles in het echt gaan beleven. Lezen jullie weer met ons mee?

4 opmerkingen:

  1. Ik heb er zin in wordt weer een mooie reis groet je tante

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yes jullie mogen ook weer.
    En natuurlijk gaan we jullie volgen dit word een super reis.
    Zo mooi hebben dat een paar jaar geleden ook gedaan vanaf NYnaar Florida gereden super!!
    Geniet ervan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lees graag mee.
    Mooie reis hebben jullie uitgestippeld, wens jullie een goede vlucht en een hele fijne vakantie met elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja ik ben er ook! Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen