zaterdag 9 juni 2012

laatste dag en terug reis

Lekker uitgeslapen maar niet tot we vanzelf wakker werden want we hadden wel de wekker gezet. We zijn lekker gaan ontbijten. Na het ontbijt ging ik met Sophia nog een keer zwemmen terwijl Kader nog wat allerlaatste dingen ging kopen.
Daarna alles inpakken, hopenlijk zijn de tassen nu niet te zwaar, want we vliegen terug met Transavia en hebben van te voren bagage ruimte moeten kopen en we hebben gekozen voor 2 koffers van 15 kilo. (er mag daarnaast ook nog 10 kg handbagage pp mee)
De tassen behalve de waardevolle spullen afgegegeven bij de receptie en met de taxie voor de laatste keer naar Mohamed waar we lekker hebben gegeten en uitgerust en Sophia natuurlijk weer heerlijk gespeeld.
Toen terug naar t hotel, wachten tot de man van de autoverhuur kwam om onze huurauto op te halen, dat duurde wel wat lang. Gelukkig hadden ze wifi in t hotel en heeft Sophia zich op de Ipod vermaakt.
Toen zijn we met deze man naar t vliegveld gereden en ook Mohamed kwam hier nog naar toe om afscheid van ons te nemen. We gaven de bagage af (1,5 kilo te zwaar maar ze hebben er niks van gezegd) en dronken nog wat samen. Toen namen we afscheid van Mohamed en zijn we door de douane gegaag. Nog een ijsje gegeten en toen t vliegtuig in.
We vlogen lekker op tijd. We hadden voor Sophia chips gekocht waarvan ze pas in t vliegtuig mocht eten maar zodra we opstegen (20.10) viel ze in slaap. Onderweg werd ze een keer wakker, klokte de appelsap die we voor haar gekocht hadden weg en viel weer in slaap.
Toen we gingen landen werd ze wakker en zei teleurgesteld, dan ben ik voor niets in het vliegtuig geweest, ik heb geen chips gehad. Dus tijdens t landen Sophia aan de chips want de chips was beloofd.
Na de landing op schiphol koffers ophalen, wat een drukte was t bij al die banden en daar was mijn moeder om ons op te halen en te luisteren naar al onze belevenissen.
Helaas is dit ook weer het einde van deze korte maar leuke vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten