zaterdag 9 juni 2012

Marokko Mrirt en sources oum Rabia

Lekker geslapen, lekker ontbeten daarna besloten we naar Source oum Rabia te rijden. We zijn hier in 2009 ook geweest en het is daar erg mooi. Een bron, rivier, die hier in de bergen ontspringt.
De rit erheen is ook erg mooi zo dwars door de bergen. Op het einde werd Sophia wel een beetje misselijk dus t was maar goed dat we er waren.
Toen we er waren liepen we een stukje omhoog. Het is zeg maar een rivier door een kloof in de bergen. Naast die rivier liggen allerlei paadjes en hutjes met kleden. We huurden en een van deze hutjes naast de rivier. Het is hier heerlijk koel, naast de rivier en er liggen kleden en kussens. Een beetje lastig uit te leggen hopelijk zeggen de foto;s meer dan de woorden.
We brachten de hele middag hier door. In de middag bestelden we een lekkere Tajine. Dit is echt een van lievelings plekjes in Marokko en helemaal niet zo bekend. Er was nu bijna niemand omdat het laag seizoen is maar ook in het hoogseizoen is het vrijwel alleen bekend bij de lokale bevolking.






(ik vind deze natuurlijke koelkast ook wel een foto waard, t drinken was echt heerlijk koel)

Na deze heerlijke middag reden we weer terug naar Mrirt. Natuurlijk weer heerlijk gegeten en 's avonds nog even t stadje ingeweest en lekker wat gedronken op t terrasje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten