zaterdag 9 juni 2012

Marokko Mrirt

Rustige dag. We slapen lekker uit. Doordat we hier zo laat naar bed gaan is Sophia ook niet voor 9enen wakker.
Kaders moeder heeft een heerlijk ontbijt voor ons gemaakt en nu is het wachten om de man die met onze huurauto aan komt. We hebben voor de komende dagen een auto gehuurd zodat we niet afhankelijk van taxi's zijn.
Het duurt een tijdje voordat de auto komt dus we brengen de tijd door met lekker uitrusten, lezen, dvd kijken enz.
Na een poosje komt de auto. Het is een nieuwe opel corsa. We zijn er blij mee. Hij is ruim genoeg voor ons drietjes en de bagage en de airco werkt goed.
Dat is fijn want de temperatuur loopt elke dag meer op. Vandaag is t 's middags al 30 graden.
Als de auto er is proberen we m meteen even uit en rijden we ermee naar een terrasje buiten t stadje en we drinken daar lekker in de schaduw een flesje frisdrank.
We rijden weer terug naar het dorp doen wat boodschapjes gaan weer naar huis. Zitten gezellig bij elkaar en aan het eind van de middag pakken we de auto weer en neemt Kader ons mee naar een heel klein dorpje Tirzah waar hij als kind in opgegroeid.
Dit is echt een piepklein dorpje in de middle of nowwhere, Heel byzonder vind ik het hier. We zijn er in 2009 ook doorheen gereden maar toen was t avond en werd t al donker.
De natuur hier is ook erg mooi.




Terug in Mrirt zijn Sophia en ik naar de kapper geweest. En ik kan t niet na laten te melden dat we voor ons samen nog geen 5 euro kwijt waren. En onze haren zijn weer netjes.
's avonds (natuurlijk) weer lekker gegeten en vrij laat naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten