dinsdag 2 augustus 2022

Rustig maar niet te rustig, Christmas in August Edition

 Tot rond 8en geslapen en Sophia tot 9.15 laten liggen maar toen ik haar wakker maakte had ze vreselijke buik en rugpijn. Met een Aleve terug naar bed en een uurtje later ging het gelukkig weer beter. In de tussentijd waren mijn moeder en ik bezig alle koffers in te pakken/herpakken. Of eigenlijk ik meer want mijn moeder die blijft maar roepen het past nooit, dus zij ging over alle rommel recyclen en ik de koffers inpakken. Het past makkelijk, heb zelfs nog ruimte over. Heb 1 kleinere koffer en 2 handbagage trolleys met spullen die we niet echt nodig hebben de komende weken en de twee koffers met spullen die we wel gebruiken. 

Om 12.15 gingen we het huis uit op weg naar Summer/Winterland MiniGolf. Dit is MiniGolf van Disney en is bij onze kaart inbegrepen. Het ligt naast Blizzard Beach, nu is dat nu gesloten maar de Minigolf had zijn eigen parkeerterrein en dat was wel open. 

Bij binnenkomst werd onze pas gescand en toen mochten we kiezen of we Summerland of Winterland gingen doen. (je mocht ook allebei maar het is weer bloody hot dus een baan van 18 Holes was wel genoeg) We kozen winter en het was zo ontzettend mooi gemaakt. Er was zelfs steeds tussendoor een kleine sneeuwstorm (van schuim) en bij veel banen begon iets te bewegen als je ergens onderdoor ging of als je balletje ergens in kwam. Het was echt super leuk en dat allemaal met allerlei kerstliedjes, ik liep lekker de hele tijd mee te zingen! 














Sinds we voor de eerste keer met Kader gingen Minigolfen in CenterParcs hebben wij altijd een Minigolf quote en dat is Rustig maar niet te rustig! Dus bij elke baan riepen we weer tegen elkaar en je weet het he, rustig maar niet te rustig. Bij de laatste hole kwam er een boodschap van de kerstman op een scherm dat we het zo goed gedaan hadden en was je ook je balletje kwijt. 

De summerland versie is ook erg leuk daar is de kerstman op vakantie en is een zandkasteel ipv sneeuwkasteel, maar goed we waren helemaal gekookt en gingen nog even wat kouds drinken terwijl een eekhoorn ons gezelschap hield. 


Hierna reden we naar Typhoon Lagoon, er gingen al mensen weg dus we hoefden niet helemaal achteraan te staan. Het was 15.00 en we moesten ook nog lunchen! We liepen naar achterin het park en aten een heerlijke loaded Nacho's! Toen zagen we donkere wolken aankomen, op de app hadden we gezien dat het pas om 18.00 zou onweren, het zal toch niet? Dus wij ons snel omkleden en voor de zekerheid ook de kleren in de kluis want overdekte plaatsjes zijn er nu niet meer. We zetten de rest van de spullen op een stoel aan het strand van de grote Wave Pool neer een gaan het water in. Het zijn eerst de kleine golven en na een kwartier de grote. Het zonnetje komt weer, we doen de wavepool, lazy river, glijbanen met band, weer wavepool en blijven tot half 7. Zo laat in de middag is het stuk rustiger maar kans op onweer is dan wel groter, nu hadden we geluk.

Dan nog naar de Walmart, we komen bij die ene drukke met al die Disney Merchandise, het is ontzettend druk maar we vinden wat we zoeken. Onderweg naar huis gaat het lampje van de band weer branden maar er ook komt ook enorm onweer aan, dan moeten we het morgen voor we gaan rijden maar doen. We eten voor de laatste keer pizza in ons huis. Binnen want buiten is een flink onweer aan de gang! 

1 opmerking:

  1. Dat is bijzonder zo zomers gekleed in een winterlandschap
    Met kerstliedjes en daarna op een lekker tropisch strand

    BeantwoordenVerwijderen