dinsdag 28 juli 2015

naar Bakersfield

We slapen echt super lekker in het hotel. Een keer ben ik er 's nachts uit gegaan om even naar de strip te kijken. Om 8.30 staan we langzaam op. We checken uit en gaan dan naar MGM waar ik twee rewards voor het ontbijt buffet voor heb. Eerst naar de mlife balie, is flink zoeken. De bewegwijzering was in Mirage wel beter. Als de reward op de kamer staat gaan we naar het buffet. Er staat echt een enorme rij. Eerst voor de betaling (we hoeven alleen voor Sophia te betalen) en daarna ook nog tot er een tafel vrij is.
Als we aan tafel gaan worden er al dingen voor de lunch neergezet, maar er is gelukkig ook nog genoeg voor het ontbijt. We etetn allerlei lekkere dingen. Drinken wordt voor je bijgevuld.
Na het ontbijt moeten we weer het hele eind door het casino naar de auto.
Nu willen we eerst nog winkelen bij de Premium Outlets south. Als we daar aankomen is het al 13.00. We halen een couponnenboekje bij een werknemer die in zijn kindertijd in Amersfoort heeft gewoond.
We beginnen bij de Tommy Hilfiger. We slagen hier alle drie goed. Maar vooral Sophia heeft weer heel  veel gekregen. Ondanks de dollarstand is het toch echt nog voordelig om hier te kopen. Bij Adidas koop ik tshirts voor Kader. En bij Nike schoenen voor onze neefjes.
Hierna is het al 14.00 dus we hebben echt geen tijd om meer te winkelen want we moeten ook nog naar Bakersfield rijden.
Dat gaat ook nog eens veel langzamer dan gedacht. Na een uur komen we midden in de woestijn in een soort file. Het schiet niet op, kilometers lang. Het is ons totaal niet duidelijk waar deze file van is. Na elk heuveltje en na elke bocht zien we een lange rij auto's voor ons staan. Tot we ineens een soort grenswacht zien die aan alle autochauffeurs vraagt of ze vers groente of fruit bij zich hebben. Dit hebben we niet en na 1,5 vertraging kunnen we eindelijk door rijden.
Het landschap wisselt af van woestijnig naar heuvelig, soms zien we Joshua trees. Soms is het mooi, soms saai. Pas om 20.30 komen we bij ons hotel, Double tree aan. We hebben nog niet gegeten maar hebben ook geen zin meer om weer in de auto te stappen. We lopen even naar een klein winkelcentrumpje naast het hotel. Daar blijkt een pizza buffet te zitten. Het is heel goedkoop en Sophia vindt het leuk. Het is net Pizza planet van Toy story. We kopen geen muntjes voor de spelletjes we willen nu snel naar het hotel. Sophia eet heerlijk, ze is zo dol op spaghetti en dat kan ze hier eindelijk naar hartenlust van eten.
We eten ook wel lekker maar het is hier wel een rommeltje met heen en weer rennende kinderen, die overal aanzitten.
Na het eten weer naar het hotel. Jammer dat het al zo laat is want het heeft een mooi zwembad en daar kunnen we niet meer gebruik van maken.
Gelukkig is de kamer ook erg mooi en daar gaan we nu wel lekker gebruik van maken.
Heb geen foto's gemaakt vandaag, dus t blog moet een dagje zonder

3 opmerkingen:

  1. Klinkt alsof wij daar ook waren. Bram en Hugo rennen ook altijd rond zitten overal aan. :))

    Jammer van de file maar verder weer een leukedag volgens mij!!! En bedankt voor het zoeken naar schoenen! Kusjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha nou deze kinderen waren geen twee. En t was echt pizza punt even vast pakken oh nee toch maar niet, leg maar weer terug..

      Verwijderen
  2. Oh nee dat mogen mijn kinderen niet nee ;)

    BeantwoordenVerwijderen