maandag 6 juli 2015

naar Dusseldorf

Alvast een klein verslagje van de eerste dag. Hoewel we nog niet in Amerika zijn hebben we vandaag onze eerste reisdag. We vertrekken namelijk vanaf Dusseldorf. Toen ik naar vliegtickets zocht scheelde het best veel in prijs met Schiphol en dus kozen we voor vliegtickets vanaf Dusseldorf maar omdat we wel vroeg aanwezig moeten zijn, hebben we een hotel geboekt vlakbij het vliegveld dan hoeven we  niet midden in de nacht te gaan rijden.
We deden t rustig aan vanmorgen, hebben alvast online ingecheckt en boardingpassen uitgeprint. (voor t eerst dat dit me gelukt is) en nog wat laatste dingetjes ingepakt en met onze lieve kat Pim geknuffeld. Die moet nu een nachtje alleen thuis zijn. Om 13.00 komt mijn moeder bij ons thuis aan. We drinken nog wat en om 14.30 vertrekken we naar Dusseldorf. Een rustig ritje, geen files en even voor 18.00 komen we bij ons hotel. Airport Fashion hotel. Toen we twee jaar geleden naar Florida gingen hebben we hier ook overnacht. Het is nu wat opgeknapt en moderner geworden. Wel is t erg warm op de kamers. Er is wel een ventilator die we lekker laten wapperen. We krijgen bonnetjes voor een drankje op het terras. We drinken wat, bestellen wat te eten en na het eten maken we nog een klein wandelingetje naar het Noorderpark waar we twee jaar geleden ook zijn geweest. Het is maandag avond er erg rustig. Sophia speelt wat in het speeltuintje, we zien veel konijntjes en we zitten lekker op een bankje te kijken.
Wel zie ik ineens dat een van Sophia's teva's al kapot is  (zool laat los van haar schoen) en ik heb ze heeft ze nog nauwelijks gedragen dus daar baal ik wel van. Ze heeft ze wel echt nodig in ieder geval in Zion waar Sophia en ik weer in de Narrows willen gaan lopen. Als we in Amerika zijn moet ik maar iets van lijm kopen en proberen vast te lijmen ofzo.
Het is een prachtige avond en we zitten lekker in het park op het bankje maar morgen moeten we vroeg op en hebben we een lange reisdag dus we besluiten toch maar terug naar het hotel te lopen. Even het wachtwoord voor de wifi gemaakt en meteen aan t reisverslag begonnen.
Voor de vorm even een foto gemaakt op het terras maar straks in Amerika zullen er veel meer foto's gaan volgen.

In het kort nog even de route
We vliegen morgen via Atlanta naar Denver.
Vandaar uit gaan we naar Estes park (Rocky mountains NP) daarna een aantal dagen naar de Black Hills met mt Rushmore, Custer state park en Badlands NP. Via een rustige route naar Yellowstone en Grand Teton.
Dan richting Zion en Las Vegas. Vervolgens nog naar Sequoya/Kings Canyon en we sluiten de reis af met twee dagen Disneyland Anaheim om vervolgens via LA weer terug te vliegen.

1 opmerking:

  1. He wat leuk jullie gaan ook weer.
    Nou wij lezen weer graag mee,wat een mooie reis.
    Een goede vlucht en een fijne vacantie.

    BeantwoordenVerwijderen