zondag 26 juli 2015

Op naar Las Vegas

Heerlijk tot 8.00 geslapen. Dit keer werkte facetime wel dus we hebben eerst een half uur met Kader gefacetimed. Fijn om hem en Pim weer gezien te hebben. Om 8.45 op weg naar wildcat willie voor het ontbijt. Als we langs ons zwembad lopen zien we een medewerker met een enorme doos en allemaal mensen die in de doos komen kijken. Dus ja dan ga ik ook een kijkje nemen. Hij blijkt een ratelslang gevangen te hebben naast het zwembad. Het was de eerste in 15 jaar die hij voor het hotel vimg, maar het blijft de wildernis. Doodzonde dat ik nu net mijn camera een keer op de hotelkamer heb laten liggen.
Na een heerlijk ontbijt (pannenkoek, omelet en een enorme fruit parfait) pakken we de auto in en rijden we weg.
Bij de walmart in St George stoppen we om water te kopen voor onderweg. Sophia heeft eindelijk een plan voor haar spaargeld. Barbiekleren. Ze kiest een heel mooi supergroot pakket. Nou kan ze haar barbies weer verkleden. Van mijn moeder krijgt ze er nog een klein pakketje bij.
Op de kledingafdeling zien we voor haar een Frozen bikini en t shirt. Ze is er ontzettend blij mee. In Nederland is de kleding met Disneyplaatjes altijd te klein voor haar omdat ze zo lang is. Hier in Amerika kan je zelfs Frozen kleding in grote maten kopen.
Over een prachtige snelweg langs grote rode rotsen rijden we naar Las Vegas. We hebben het geluk een nieuwe tijdzone in de gaan en we krijgen er een extra uurtje bij. Zo komen we dus al om 12.30 aan in Las Vegas. Tomtom stuurt ons allerlei kanten uit behalve de goede. Uiteindelijk komen we aan bij het mirage. Hier gaan we eerst naar de Mlife balie onze pasjes ophalen. Het hele jaar heb ik het spel My Vegas gespeeld en nu halen we daar onze rewards voor op. Een van de rewards die ik verdiend heb is de show Love van Cirque du Soleil waar we nu de kaartjes voor ophalen. Sophia mag omdat ze onder de 21 is niet bij de Mlife balie komen en is daar zeeeeer beledigd om.
Daarom mag zij daarna kiezen wat we gaan doen. Ze kiest de adventure dome in Circus circus. We rijden daar heen en ze kiest als attractie de achtbaan die twee keer over de kop gaat. Hierna willen we naar ons eigen hotel, het Excalibur maar u gaat het helemaal mis. Omdat via de strip rijden nogal druk is denken we er goed aan te doen Tomtom te volgen. Maar Tomtom is helemaal in de war. Hij stuurt ons een heel eind Las Vegas uit en zegt dan bestemming bereikt… Ok dan.. nu kunnen we weer 20 km terug rijden. Bij de Valetparking van Excalibur is een enorme rij. En ook voor de incheckbalie maar al met al zijn we om 16.45 op onze kamer. We hebben er twee uur over gedaan sinds we de adventure dome verlieten. We droppen de spullen op de kamer en gaan snel wat eten want om 19.00 moeten we weer in Mirage zijn voor de show.
We eten een hamburger bij Johny Rocket. Het is een lekkere hamburger en het personeel doet nog een dansje, maar het is wel heel erg duur.
Nu weer in de auto naar het Mirage, zonder Tomtom deze keer. We komen er ruim op tijd aan. We hebben mooie plaatsen. Het is een rond theater met in het midden het podium. Het is een geweldige show op muziek van die Beatles. Er is dans, acrobatiek, mensen die door de lucht zweven, grote zeepbellen, grote plastic ballen die door de zaal gaan, een groot laken dat over het publiek heen gaat, een vliegend bed, meer dan je kan opnoemen en meer dan je kan zien. Je weet soms niet waar je moet kijken zo mooi.

Nu met de auto weer file rijdend naar ons hotel waar we om 22.00 aankomen. Een verbetering met vorig jaar is dat we nu wel internet hebben. Niet zulk heel best internet maar wel genoeg voor het blog! Niet zoveel foto's gemaakt vandaag, vooral gefilmd. 




2 opmerkingen:

  1. Goed geslaagd Sophia voor de Barbie spulletjes!!
    En gezellig in las Vegas in het excalibur leuk voor de kids.
    Veel plezier in vegas

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zien tante en Soph er stralend uit op de foto's. Jullie genieten dat is te zien ;)

    BeantwoordenVerwijderen