woensdag 10 juli 2013

een rustig vertrek

Vanmorgen was Sophia al om 7.15 wakker ondanks dat ik haar laat naar bed had gedaan, maar ja de vakantie is begonnen. Ik kon meteen ook niet meer slapen en ben er ook maar uitgegaan en ben maar blogs van mede reizigers gaan lezen om in de stemming te komen.
In de loop van de ochtend de laatste dingen ingepakt en rond 12.00 kwam mijn moeder bij ons huis.
Nog een broodje eten en rustig wachten tot de vaatwasser klaar was (die heeft steeds kuren en we wilden zeker weten dat ie niet de hele dag en nacht ging piepen) koffers in de auto en op weg.
Het was lekker rustig op de weg naar Duitsland en in Duitsland hebben we op een parkeerplaats rustig fruit gegeten en zagen we hertjes in de verte.
Goh de wildlife teller is nu al aan en we zijn nog niet eens in Amerika.
Rond 17.00 kwamen we bij ons hotel, Airport Fashion hotel.
Het is een klein kamertje maar t is schoon en we gaan deze vakantie nog genoeg luxe hebben. Omdat we morgen te vroeg weg moeten voor het ontbijt kregen we bonnen voor een gratis drankje in het restaurant.
Spullen naar de kamers gebracht. Sophia slaapt bij oma op de kamer en Kader en ik op de kamer ernaast. Morgen moeten we helaas afscheid van elkaar nemen maar we hebben in ieder geval een leuke dag samen.
Op google maps zagen we dat ons hotel vlakbij een groot park lag, het nord park en daar zijn we heen gelopen.
Er is hier ook een aqua zoo en dat leek Sophia wel wat maar aangezien we deze vakantie genoeg zeedieren zullen zien (Seaworld en Discovereycove) moest ze het doen met het plaatselijke speeltuintje, ach dat was toch ook wel leuk.
Tegen zessen weer terug naar het hotel en lekker op het terras gegeten. De serveerster was erg vriendelijk en vroeg waar we heen gingen en dat ze zelf ook graag eens naar Florida zou gaan.
Tegen de tijd dat we aan het toetje begonnen was het behoorlijk koud geworden, maar de serveerster herinnerde ons eraan dat we daar morgen geen last meer van zouden hebben.
Terug op de kamer het blog er opzetten, we hadden alleen een probleem om de foto's op de computer te krijgen. Kader ontdekte dat het aan het kabeltje lag, we zullen in Florida een nieuw kabeltje moeten kopen want het is een heel gedoe zo en ik wil wel mijn foto's op de computer kwijt.
Nu vroeg proberen te slapen want morgen willen we om 5.45 weg.




4 opmerkingen:

  1. Een hele fijne reis en ik kijk naar jullie verhalen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede reis en fijne vakantie!
    Gr Esther2013

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede reis maar als ik dit type zijn jullie al een heel eind onderweg! Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goede reis, misschien zijn jullie er al, dan alvast Lots of Fun!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen