zaterdag 13 juli 2013

Laat de creditcard zijn werk maar doen

Iedereen weer heel erg bedankt voor alle leuke reacties, zo leuk om te krijgen! 

Waren gisteravond net na 20,00 in slaap gevallen. Vanaf 00.00 werd dat voor mij een onrustige slaap werd steeds wakker en dan sliep ik weer door, totdat mijn moeder om 4.00 wakker werd en vlak daarna Sophia toen gaf ik het zelf ook maar op. Sophia moest van mij nog wel in bed blijven liggen maar slapen was er echt niet meer bij. Om 5.00 mocht ze spelletjes op de ipod gaan doen en om 5.30 besloot ik zelf ook maar op te staan en ben blogs van medereizigers gaan lezen, altijd leuk om te lezen wat de anderen die dagen hebben gedaan. 
Om 7.00 waren we helemaal klaar en hadden we honger, dus was het tijd voor het eerste Amerikaanse ontbijtje. 
Eerst nog even wat foto´s gemaakt van de zonsopkomst bij het hotel en de auto. We hebben een oranje wuppie bij de vooruit gezet zodat we snel kunnen zien dat het echt onze auto is want al die auto´s lijken zo op elkaar. 
Toen stapten we in de auto en reden we net zo lang totdat we iets zagen. Het werd Perkins, zijn we twee jaar geleden ook een keer geweest. Lekker groot ontbijt met vanalles erop en eraan bestelt. 
Het was erg lekker. Toen de buikjes vol waren reden we naar de wallmart waar we eerst een winkelwagen gingen pakken. Toen Sophia zag dat er wagens speciaal met een soort bankje waren moesten we die natuurlijk gebruiken en ik dacht dat komt goed uit, als zij kan zitten kan ik rustig shoppen. En shoppen hebben we dan ook gedaan. 
Boodschappen zoals drinken en fruit, shampoo etc, maar waar ik vooral blij mee ben is een nieuw cameratasje, een zeer goedkoop jurkje en korte broek voor Sophia (5 dollar per stuk) en een nieuw kabeltje om de foto's weer op de computer kunnen zetten. 
Ook hebben we wat strandspeelgoed, een koelbox en een parasolletje gekocht. 
Na de boodschappen naar het hotel, omkleden en lekker naar het strand. Het was nog maar 11.15. Wat was het heerlijk, dat warme zeewater wat de temperatuur van badwater heeft, de pelikanen die over je hoofd vliegen enz.
We hebben gezwommen, gelezen en een zandkasteel gebouwd. 
Daarna naar het zwembad en nog ongeveer een half uurtje gezwommen.  Sophia heeft ook zoals ze met papa had afgesproken goed geoefend op de kikkervoetjes!!! 
Om 14.30 hadden we het wel gezien. We gingen terug naar de kamer, douchen, omkleden, restantjes van gisteren opeten.
Daarna zijn we bij guestrelations geweest die voor ons gebeld heeft met Captiva Cruises. We wilden eigelijk zondag een tocht met hen naar het eiland Caya Costa houden maar dat die deden ze niet op zondag. Nu hebben we hem voor morgen geboekt. We moeten er al om 8.30 zijn maar ongetwijfeld zijn we toch vroeg wakker. 
Na dit geregeld te hebben zijn we vertrokken naar de Miromar outlets. Best wel een stukje rijden maar wel een heel mooi outlet centrum. Met veel fonteinen en bloempotten in het midden en allerlei leuke winkels.
We hebben goed onze slag geslagen bij Tommy Hilfiger. 
De buit: mijn moeder twee blousjes, Ik een korte en een lange broek en Sophia twee spijkerbroeken, een bikini en een topje. 
Hierna mocht Sophia even spelen op de playground. En even rondneuzen in de Disneywinkel. Vanmorgen in de wallmart was de speelgoed afdeling ook al geliefd, 
Maar ze heeft nog niets gekocht want ik heb dr gezegd eerst goed kijken wat er allemaal is, voor je beslist wat je gaat kopen. 
We hadden eigenlijk het plan om bij de outlets iets te eten maar ze hadden niet echt iets bijzonders en ook op de terugweg kwamen we niets geschiktst tegen. Als ik toen geweten had hoe lastig het was om in deze buurt iets te eten was ik niet zo kieskeurig geweest.
We besloten dan maar bij het hotel wat te eten maar eerst naar de publix om morgen mee te picknicken. We hadden allemaal lekkere dingen gekocht. Willen we bij het hotel wat gaan eten, zeggen ze doodleuk dat ze net gesloten zijn. Wat een pech! Het is ook al vrij laat en we hebben geen zin meer om nog iets anders te zoeken dus eten we de sandwiches die eigenlijk voor morgen waren nu maar op en moeten we morgochtend maar nieuwe kopen.
Na het eten valt Sophia meteen in slaap t is dan ook al na 21.00 en ik werk het verslag bij maar ga daarna ook meteen slapen. 
Ondanks een wat tegenvallende afsluiting van de dag, hebben we toch een heerlijke dag gehad. 
Tot morgen








8 opmerkingen:

  1. Een lekkere en herkenbare eerste dag, lang leven het tijds verschil. Wij beginnen met 9 uur tijdsverschil. Dus wij zijn helemaal vroeg op het strand:-) (van los angeles) geniet ze verder en tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is ook erg leuk, wil ik de volgende keer ook nog eens naar toe, ben daar 10 jaar geleden geweest. Ga jullie blog dan ook volgen, kan ik er vast wat tips uithalen.

      Verwijderen
  2. He, wat leuk , wij hebben 2 jaar geleden langs datzelfde strand een appartement gehuurd. Het is daar idd heerlijk. gaan jullie nog naar Lovers key state park? Dat ligt daar om de hoek. Wij hebben daar toen fietsen gehuurd en zijn oa door de branding gaan fietsen. Was errug leuk. Ben benieuwd naar Caya costa.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb lovers key ind voor morgen op mijn lijstje staan maar kreeg ook nog de tip om naar Myakka river te gaan. Of misschien redden we t allebei, nou ja we zien morgen wel wat t wordt.

      Verwijderen
  3. Even op gang komen, maar de $$$$ hebben jullie tenminste al laten rollen;-)
    Have Fun!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja dat ging goed, vandaag hebben we de creditcard redelijk met rust gelaten

      Verwijderen
  4. Nog bedankt voor jullie leuke reactie.. Ook jullie hebben leuke dingen gedaan vandaag. Winkelen is zo veel leuker hier. Ze hebben echt de gekste dingen in die grote supermarkten.
    Zag dat julle ook Fort Myers aandoen, Heel leuk daar. Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wanneer begint het blog de voorbereidingen zijn ook leuk

    BeantwoordenVerwijderen