zaterdag 20 augustus 2016

het zit er bijna op, maar vandaag nog genieten

Omdat t gisteravond een mooie maar zware avond was moeten we in de ochtend even bij komen. Ik slaap lekker uit en Sophia nog langer. Dan maak ik het blog. We facetimen met Annelies en gaan ontbijten. We doen het echt lekker rustig aan en om 11.00 vertrekken we naar Typhoon lagoon. Bij de entree van discovery cove had ook nog Aquatica gehoord en daar hebben we ook nog over gedacht, maar de tropische sfeer van Typhoon vinden we toch leuker, bovendien is gratis parkeren en is het dichterbij.
Het is vandaag super druk in Typhoon, we vinden nog wel een stoeltje in de schaduw maar de glijbanen hebben enorme rijen. Nou vinden we de glijbanen wel leuk maar niet t leukst en dus zijn we vandaag alleen in lazy river en surf pool geweest. We begonnen in de lazy river omdat Sophia haar knotje nog niet kwijt wilde.
Maar vervolgens “riep” de grote golf want dat vindt ze toch het allerleukste. Eerst kwam er een miezerig golfje en iedereen ging boeh roepen vervolgend kwam de grote golf wel.
Ik  had met Sophia gewed om de eer dat die knot er direct bij de eerste golf uit ging en ja ik had gelijk..
We hebben de dag doorgebracht afwisselend golf en lazy river en iets drinken op onze plek en een keer funnelcake.
Om half 4 gaan we het water uit om ons aan te kleden, Sophia wil liever niet weg en vraagt om nog een golfje en nog een golfje maar dan is het echt klaar want ik wil ook nog even naar Celebration.
In Celebration gaan we eerst even bij de starbucks wat drinken, dan bij de hondenkoekjes bakkerij rond kijken. We zien ook nog snoepjes voor de kat maar ik heb bij Petsmart al iets voor Pim gekocht en Pim speelt liever met propjes dan met kattenspeelgoed.
Dan gaat Sophia nog heel even bij de fonteintjes spelen maar als ze haar enkel schaaft heeft ze geen zin meer.
We doen een rondje om het meer en gaan even bij een boardwalk naar een ander meertje. We zien verschillende vogels en eekhoorntjes, jammer genoeg geen alligator.
Als we weer terug bij de auto zijn vinden we het etenstijd. We willen weer eens bij outback en eten er heerlijk! Ik drink lekker een rum punch, om de laatste avond te vieren. We voelen ons lekker, leuke dag en lekker eten maar in de terug weg hebben we geen zin. We missen natuurlijk wel Kader en Pim en de rest van de familie….. maar wat zullen we al die luxe hier weer gaan missen.
Thuis gaan we verder met inpakken en Sophia trekt zich terug in de speelkamer want haar speelgoed moet afscheid nemen van het speelgoed hier..
Ik ga eerst het blog maken terwijl we restanten uit de koelkast opeten en drinken.. koffers verder inpakken doe ik daarna wel. De meeste losse dingen zijn al ingepakt, de rest doe ik straks. Vervelende klusjes voor me uitschuiven dus.
We vliegen morgen pas vrij laat dus gaan we zo laat mogelijk uit onze villa weg en dan nog even naar Seaworld waar het kaartje nog van geldig is. (waterparken ook maar dat lijkt ons niet handig nattigheid als je nog moet vliegen)

Maar in ieder geval gaan we er nog een leuke laatste dag van maken!












6 opmerkingen:

  1. Geniet van de laatste dag en een fijne veilige vlucht. Tot snel!!๐Ÿ˜—

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer hรจ dat het voorbij is Maarja de ene .....is de andere zijn brood ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ we hebben meegenoten met jullie vakantie .goede reis terug en gelukkig wordt het hier nu ook zomer en om nog maar even in de spreekwoorden te blijven ? oost west ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou dat was een mooie slot dag. Jammer dat het weer voorbij is.
    Bedankt voor het meelezen en misschien tot de volgende keer.
    Goede reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jeetje alweer de koffers aan het pakken.
    Ja de tij vliegt als het gezellig is.
    Wat een leuk waterpark he,en wat een mega golf snap dat Sophia er niet uit wilde.
    Alvast een goede terugreis en we hebben weer genoten van jullie blog

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jullie kunnen terug kijken op een heerlijke, lange vakantie.
    Goede reis terug en bedankt voor het bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bijna thuis ๐Ÿ˜€ Bereid je maar voor op pokke weer ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ tot over vier weken wij gaan nu

    BeantwoordenVerwijderen