zaterdag 19 augustus 2017

Build a birthday

Vandaag is mijn lieve Sophia 9 jaar geworden. We worden wakker gebeld door papa die haar een fijne verjaardag wil wensen, maar t was een mooie tijd om wakker te worden en niet toe te geven aan dat het in Hawaii eigenlijk nog 3 uur vroeger is.
Om 9.15 stappen we de kamer uit en rijden we naar Denny's want daar wil Sophia graag ontbijten voor haar verjaardag.
Het is een Denny's achterin een klein casino, eerst kunnen we t al niet vinden. Sophia mag hier niet alleen naar de wc want dan moet ze in haar eentje door de gokhal en dat is verboden voor iemand van onder de 21. We hebben weer een heerlijk ontbijtje op en dan rijden we naar een buitenwijk van Las Vegas. Hier zit een mall met een build a bear. Sophia wil al heel lang naar build a bear en kijkt altijd naar allerlei vlogs van mensen bij build a bear.
Er zijn weinig andere mensen dus de medewerkster neemt de tijd voor Sophia. Ze krijgt een grote verjaardagssticker op haar jurk. Ze kiest tussen alle nog slappe beren een mooie beer uit. Vervolgens gaat ze m met de medewerker vullen, er komt een hartje in waarbij ze allerlei dingen moet doen om het goed te laten kloppen en de beer goede eigenschappen te geven. Daarna mag de beer in bad en geborsteld en vervolgens langs alle schappen met kleren en accessoires. Ze kiest een leuk outfitje en omdat oma's verjaardagscadeau is mag ze van oma er nog een extra jurk en schoenen bij. (Het wordt de Elsa jurk)







Na build a bear rijden we naar de walmart die hier vlakbij is en omdat Annelies zo lief is geweest en dat aangevuld met haar eigen spaargeld kan Sophia toch nog de legofriends doos kopen die ze wilde. Van het geld dat ze van papa heeft gekregen koopt ze een tas. Super verwend dus vandaag! We kopen nog wat andere dingetjes bij de walmart, zoals Pim's lievelingssnoepjes.

Weer een volgende stop is Ross, want we wilden nog een extra tas kopen nu we niet meer van eiland naar eiland hoeven te vliegen. Dat is gelukt en ook nog wat leuke kleding gevonden.
Goed om 15.00 hebben we wel een keer genoeg geshopt en rijden we weer naar ons hotel. We moeten nog even 1 tussenstop maken en dat is bij MGM om de kaartjes voor Ka (cirque du soleil) voor morgen op te halen (2 van de 3 kaartjes heb ik verdiend door het spelen van My Vegas)
Daarna naar ons eigen hotel en halen we eerst een lekkere milk shake bij Johny Rocket en vervolgens naar de kamer zwemspullen aantrekken en lekker naar t zwembad. Ons hotel heeft 4 zwembaden. Om 18.00 wordt er gefloten en moet iedereen uit het zwembad met de glijbaan. Het blijkt dat deze nu gaat sluiten. Een ander zwembad is de hele dag gesloten en weer een ander is alleen voor volwassen, maar dan is er gelukkig nog 1 zwembad over.




We zwemmen tot even voor 7en, naar de kamer, douchen en dan lopend naar de buren, het Luxor. Dit dinerbuffet heb ik ook verdient met my vegas en we hoeven alleen voor Sophia en de fooi te betalen. Nu heb ik geld over om er voor 12 dollar een all you can drink pass bij te kopen en die heb ik er mooi uit na 3 drankjes. We eten heerlijk!




Daarna stappen we nog in de auto om naar t Bellagio te rijden, we parkeren in de garage en na wat zoeken vinden we de fonteinen vijver. Maar t is wel raar, de fonteinen gaan wel maar er is geen muziek bij. Dat vinden we wel een beetje jammer. We zijn wel binnen het uur in de garage van dit hotel gebleven, tegenwoordig moet je betalen voor t parkeren behalve als je binnen een uur weer weg bent zoals nu.


Het is alweer tegen twaalf als we bij t hotel zijn. Door de kleine jetlag nog steeds niet echt moe en Sophia wil eigenlijk nog spelen maar dat vind ik niet verstandig en ze valt toch direct in slaap. Nou nu mijn blog voor vandaag weer klaar is kan ik ook gaan slapen. Morgen nog een laatste leuke dag en dan is het helaas gedaan met deze droom vakantie!

2 opmerkingen:

  1. Wat een super verjaardag om jaloers op te worden en wat een prachtige beer heeft Sophia gebouwd 🤔Ziet er leuk en herkenbaar uit Las Vegas krijg er weer zin in .nou geniet van je nachtrust en laatste daggie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hiep hiep hoera Sophia 9 jaar van harte gefeliciteerd en wat een mooi kado die beer!!! En wat gaaf om me verjaardag in las vegas te vieren..

    BeantwoordenVerwijderen