vrijdag 26 augustus 2011

een vervelende verrassing (wel met een goed einde)

Vanmorgen om 7.30 opgestaan  want we zouden vandaag naar Islands of adventure. Vooral voor de nieuwe Harry Potter wereld. Mijn moeder en ik zijn allebei Harry Potter fan en dat wilden we wel eens zien. Maar toen we wakker werden klaagde mijn moeder erg over muggenbulten. Ze had het gisteren al flink maar ze zat nu helemaal onder de bulten. Echt enorme bulten op de meest vreemde plekken. Ineens ging er een lampje bij me rinkelen en dacht aan bed bugs. We draaiden het matras weg en inderdaad zagen we 4 zwarte beestjes snel wegkruipen. Getver!!!!!!!!!!!! We hebben ze plat gedrukt en daarna met hotelbeds gebeld. Helaas konden die pas om 9.00 iemand voor ons bellen. Ze belden toen terug dat er iemand zou worden gestuurd en dat we dan zouden horen hoe we verder moesten. Als we wilden konden we wel de sleutel in het sleutelkastje achterlaten en weggaan maar we wilden zelf graag horen hoe het nu met onze spullen moest dus dat wilden we niet doen. Het duurde lang en er kwam niemand. We belden weer met hotelbeds en die zouden terug bellen maar niemand belde dus na weer een uur wij weer terug bellen... Uiteindelijk kregen we de manager aan de telefoon en die vertelde dat het zo lang had geduurd omdat ze iemand moesten vinden die echt in bedbugs was gespecialiseerd want het komt in Florida niet heel veel voor. Even later kwam de man van de pest control. Hij controleerde het huis en kon verder niks vinden maar stelde wel vast dat het inderdaad bedbugs waren geweest.
Hij heeft het huis behandeld en hij vertelde dat we het best al onze kleren in de droger op de heetste stand kunnen doen om niks mee naar huis te nemen.
De manager van hotelbeds belde weer en we mochten kiezen blijven en de laatste slaapkamer gebruiken, die van mijn moeder was afgesloten of naar een ander huis. Aangezien het huis goed is behandeld en we nog maar een paar dagen blijven hebben we maar gekozen om te blijven.
We kregen van hotelbeds nog een vergoeding van 150 dollar om ergens lekker te gaan eten, dan mogen we de rekening bij hun indienen. Dat vinden we dan wel weer heel attent, aangezien het ook goed mogelijk is dat we die vieze beesten ergens in een ander hotel hebben opgelopen of zelfs in het vliegtuig. Maar t kan ook hier door vorige bewoners zijn gebracht.
In ieder geval hebben we de hele dag doorgebracht met wachten en een beetje zwemmen maar t regende en waaide ook steeds, dat heeft zeker met hurricane Irene te maken. Verder hebben we wat dvd gekeken en gelezen enzo maar echt op ons gemak met al dat overen weer gebel en onzekerheid waren we niet.

We waren dan ook heel blij dat we om 15.30 weg konden. We hebben Islands of adventure maar verder gelaten voor wat het was want dat is om deze tijd de moeite niet meer.
In plaats daarvan zijn we naar Down Town Disney geweest. We hebben eerst nog wat rondgekeken. Sophia mocht een rondje op de draaimolen. We hebben eeen gratis chocolaatje bij Ghiraldelli´s gehaald. We hebben in de world of Disney een fotolijstje voor op Sophia´s kamer gekocht. We hebben onze Disney passen geupgrade met no expire want we gaan 3 dagen waterpark overhouden en als we dan volgende keer met Kader gaan hoeven we voor ons geen waterpark meer toe te voegen en Kader heeft dan nog zijn kaartje van nu die we niet hebben gebruikt.
Daarna hebben we gekozen om in Fulton´s Crabhouse te gaan eten met de vergoeding van hotelbeds. Dit is een vis-krab restaurant gevestigd in zo´n grote radarboot. We hebben heerlijk een schotel van pasta en verschillende soorten vis, schaal en schelp dieren gegeten. Lekker met een wijntje. Voor Sophia hadden we spaghetti die haar heerlijk smaakte. Voor het eten was ze steeds een beetje chaggerijning en huilerig geweest maar behalve een yoghurtje en wat koekjes hadden we ook de hele dag niets gegeten dus zo gek was dat ook niet.
We hebben zelfs nog een toetje genomen en kwamen zo met tip precies aan onze 150 dollar. We hebben heerlijk gegeten en zo was de na middag en de avond toch nog leuk.





Thuis lekker bij zonsondergang nog even gezwommen. Nu maar hopen dat alles goed gaat dan gaan we morgen naar blizzard beach.
Oh ja die slabbetjes op de foto kregen we van de serveerster allemaal om omdat Sophia er een om kreeg. Nou zijn toch maar mooi onze kleren schoon gebleven.

4 opmerkingen:

  1. staat jullie leuk die slabbertjes :)
    Balen van die bed bugs, hopelijk is het huis weer schoon verklaard nu. Geniet nog even lekker de laatste dagen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stikbeesten zijn het! Zeker een vervelende verrassing. Ik zou toch antie dr tassen/koffer ook even controleren hoor of in een vuilniszak zetten.
    Ik hoop dat ze wel slaapt, ik kon erna telkens niet slapen dan heb je het idee dat je ze voelt.......

    En ik geloof er niks van dat je ze meegenomen hebt. In hotels heb je het veel minder omdat mensen dan niet onder hun eigen (meegenomen) dekbed slapen. Ze hebben er vast vaker last van gehad daar, dat ze jullie meteen een bon geven.

    Maar goed alles is weer in orde gelukkig!
    Geniet nog even van de laatste dagen!
    x Manon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig netjes opgelost met een gratis etentje, maar geen goede reclame natuurljk voor Hotelbeds. Blijft toch een eng idee, die kleine kruipertjes.. br..
    Veel plezier nog in BB!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker beestjes in je bed! Slaapt tante ook niet zo alleen, ;D

    Dus geen Harry Potter gedeelte? Jammer!
    Volgend jaar dan maar! :D

    Geniet nog van de laatste dagen!
    Dikke kus,
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen