donderdag 25 augustus 2011

uitrusten om vervolgens te shoppen

Vanmorgen tot 9.15 uitgeslapen ten minste ik, Sophia werd om 7.45 wakker en ging naar mijn moeder, lekker kon ik nog even slapen.
Rustig wat ontbeten. Daarna heb ik het verslag van gisteren op de computer gezet daar was ik gisteren echt te moe voor. Daarna zijn we lekker gaan zwemmen en rond het zwembad gezeten. Dit hebben we tot 14.00 volgehouden en daarna was het tijd om naar de andere premium outlets te gaan. Onderweg zagen we een reclame bord ineens veranderen met een wanted foto van een gevaarlijke crimineel met een beloning en telefoon nummer.
Bij de outlets aangekomen goed ons slag geslagen. Als eerste een wintersport trui voor Sophia bij Columbia. Ja ik weet dat t wat vroeg is om hier aan te denken hier in het zonnige en warme Florida maar toen ik t zag dacht ik he wat leuk voor de wintersport. Daarna hebben we bij Kipling een mooie rugtas gekocht voor mijn moeder. Toen begon het te regenen en zijn we Calvin Klein ingegaan ik zag een mooi vest maar t was niet de goede maat, toen heeft mijn moeder het maar gekocht :p. Bij Van Heusen heb ik mooie blouse voor mezelf gekocht.  Daarna zagen we een leuke kinderkleding winkel en zijn we daar eens gaan kijken. Het was heel erg goedkoop en we hebben hele leuke kleren voor Sophia gekocht, waaronder een mooie kerstjurk voor Sophia.
Vervolgens zijn we bij de Nike winkel geweest. Voor Sophia heb ik twee paar gekocht. Een in haar maat en een in maatje groter voor als deze dan weer te klein zijn. (en dat gaat snel want ze groeit heel hard) en een paar voor Kader. Handig om dezelfde maat te hebben, heb ik mooi schoenen voor hem kunnen passen.Daarna zijn we bij Gap geweest en heb ik een broek en een sportbroek voor mezelf gekocht.
Toen naar het foodcourt en lekker chinees gegeten. Ook mocht Sophia omdat ze zich zo goed gedroeg op zo'n bewegend autootje waar je een muntjes in moest doen.
Toen zijn we als laatste nog naar Tommywinkel geweest en heb ik voor mezelf een trui en een blouse gekocht. Ik zag ook wel weer leuke dingen voor Sophia maar heb het niet meer gekocht, ik heb al zoveel voor haar.
Toen moesten we even zoeken waar de parkeergarage ook alweer was. Nou ja lekker wandelingetje. Om 20.30waren we thuis. Sophia mocht nog even dvd kijken en daarna naar bed, daarna hebben mijn moeder en ik Harry Potter op dvd gekeken. De hele serie ligt hier in huis en heb ik het verslag weer geplaatst.
Niet veel foto's vandaag. Wel een van Sophia in haar nieuwe kerstjurk zodat papa kan zien dat ze een mooie jurk heeft gekregen.

1 opmerking:

  1. Mooie jurk Sophia! Zeker nu je zo bruin bent.

    Goed zo Jes een sportbroek ;) Kunnen we er weer tegen aan als je terug bent!

    xx Manon

    BeantwoordenVerwijderen