maandag 13 augustus 2018

Lazy and relaxed

Lekker uitgeslapen, we doen het echt lekker rustig aan. We eten lekker ons ontbijtje op, spreken bij het management de telefoon in want het is zondag dus vandaag gaat er niks aan de spa gebeuren
(Manon een spa is een soort jacuzzi)
We zien dat we weer een leuke visite, dit keer een roofvogel op t vogelhuisje.



Dan pakken we alle zwemspullen in, maar voor we naar Typhoon Lagoon rijden heb ik nog even met Kim afgesproken want zij heeft twee fastpassen geldig voor 5 personen voor Animal Kingdom (helaas niet geldig voor Avatar) Zij heeft een appartement vlakbij de mall of Millennia en we hebben nog een poosje staan praten. Dan gaan zij op weg naar Kennedyspace center en wij naar Typhoon. We zijn nu wel aan de late kant bij Typhoon lagoon dus moeten we op het tweede parkeerterrein staan. Toch was het niet vreselijk druk in het park, kwam dus gewoon omdat we laat waren.
Dan valt er eerst vanalles te regelen, een plek onder een afdakje zoeken. Gevonden vlakbij Typhoon Tilly's, een beker kopen die we mogen refillen met frisdrank, insmeren (ik was de uv shirts vergeten gelukkig niet verbrand) en een kluisje huren.
Het is weer lekker heet en als ik het water van het golfslagbad in stap heb ik het gevoel dat ik nog net geen sis geluid maak.
We zijn precies op tijd gekomen voor het programma met de grote golf, iets wat Sophia een van de leukste dingen van een Florida vakantie vindt. We laten ons op verschillende plekken omgooien en meezwemmen. In het diepe en dan meezwemmen, in het half diepe en dan om worden gegooid, in het ondiepe en dan proberen boven te blijven.



Als we hier lang hebben gespeeld gaan we naar de nieuwe glijbaan, een familie raft. Hij is leuk, met een band wordt je via een lopende band naar boven gesleept en dan een lange afdaling. Vervolgens stappen de de lazy river in en varen 3/4 rondje als we regendruppels voelen.



En ja dan is het al snel het bekende zinnetje, due to the inclate wheater.. nou ja het is toch lunchtijd en het weer is niet zo slecht dat je niet heen en weer mag lopen dus gaan we wat te lunchen halen en eten dat onder ons afdakje op. Ondertussen is het alweer droog, maar we mogen er nog niet in. Gelukkig duurt t niet lang of we mogen weer. We beginnen met een rondje crush n cusher, de water coaster waar je dus ook soms omhoog gaat. Sophia en ik waren zo aan de beurt, maar mijn moeder op een enkele band moest veel langer wachten. Dus toen Sophia en ik klaar waren wilde Sophia direct naar het naast gelegen bad zwemmen maar kreeg flink op haar kop dat dat niet mocht en dat ze via t trappetje had gemoeten en toen ik er aan kwam brulde de badjuf ook nog iets tegen mij. Nou ja schreeuw maar raak, wij wachten op oma. Toen mijn moeder er ook was gingen we weer naar de grote golf, toen twee rondjes lazy river en net toen we aan het nadenken waren of we nog naar een glijbaan zouden gaan werd t weer donker, dit keer wel heeeeel donker en was t weer due to the incliment wheater. Nou t was half 5 en we hadden t wel gezien dus aankleden en naar de auto. Er klonk harde donder maar we hebben het tot de auto droog gehouden.
Het was nu nog iets te vroeg om te gaan eten dus eerst naar de walmart, tegen beter weten in zoekt Sophia naar dr LOL. Ik heb al op internet gekeken en zie overal Out of stock staan.
Hoewel ze er vandaag bijna een had, ze ziet een losse liggen, wil hem pakken wordt ie net voor haar neus door een peuter weggepakt die vandaag alles mocht hebben wat ze maar wou. Het kind zat op een fietsje, wees dingen aan en moeder deed t in een mandje...
Sophia heeft wel mooie poppenkleren gekocht en wij zijn geslaagd voor haar verjaardagscadeau een mooie fotocamera!
Verder nog wat leuke dingetjes gekocht, je gaat die walmart met meer spullen uit dan je eigenlijk had gewild.
Toen we de walmart verlieten was t alweer 7 uur en we hadden honger. Eindelijk was het eens tijd voor de outback en daar hebben we heerlijk gegeten. Alleen Sophia's kindersteak was minder, maar die heeft ook lekker van onze steaks meegegeten.
Ik had er een heerlijke cocktail bij.
Het is even over 8en als we thuis komen, zwemmen hoeven we niet meer na een hele dag in Typhoon maar nog wel lekker onder onze lanai zitten. Al hadden we nu ongewenst bezoek in de vorm van een duizendpoot en toen we die de deur uit wilde zitten wilde er een kikker naar binnen. Morgen weer een parkendag dus niet te lang blijven zitten buiten, al is wel heerlijk genieten! 

5 opmerkingen:

  1. Wat liet die roofvogel zich mooi fotograferen staat er mooi op heerlijk een dagje typhoon lagoon en leuk die nieuwe glijbaan jammer dat het uiteindelijk zo ging regenen maar jullie hebben op de badjuf na nog echt kunnen genieten nou hoop dat de Spa vandaag warm is veel plezierlezer vandaag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk de typhoon lagoon
    En ja dat weer in Florida is zo onvoorspelbaar.
    Wat jammer voor Sophia dat er net iemand voor d’r neus de lol pakte,maar de aanhouder wint

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah, jullie waren gisteren naar TL. Ik dacht dat het voor vandaag op de planning stond. Was gisteren een mooie dag. Inderdaad alleen eind van de middag fikse plens met klappen. Veel plezier in de parken vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gewoon die peuter neerhoeken de volgende keer. Hoop echt dat ze er nog 1 vindt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige vogel..mooi gefotografeerd hoor ...Zwembad ziet er ook erg gezellig en leuk uit. Fijn dat jullie zo genieten. We zijn benieuwd wat jullie morgen gaan doen.... Groetjes, Mehtap & Aylin.

    BeantwoordenVerwijderen