vrijdag 25 juli 2014

Las Vegas eerste dag

Ik ben een paar dagen achter met t verslag, ik heb t wel elke dag in word bijgehouden maar niet kunnen publiceren. In Las Vegas was er alleen internet in de openbare ruimte en had geen zin om met laptop op de grond in het casino te gaan zitten.
Nu zijn we in Bishop en heb al de hele avond gedaan over het uploaden van de foto's van de vorige dag. Ik plaats nu de verslagen en als ik weer goed internet heb zal ik er foto's bij plaatsen... Ik weet niet wanneer dat zal zijn want morgen gaan we 3 dagen naar Yosemite waar we in een tent zullen overnachten..


Heerlijk uitgeslapen, wat een lekkere zachte bedden en toen we wakker waren deden we het heel rustig aan. We eten op de kamer wat restanten fruit en koekjes van gisteren en gaan om 11.00 weg van de kamer. Als eerste gaan we lopend naar New York. We lopen binnen wat rond, kijken naar de achtbaan waar we niet in gaan. Bekijken wat winkeltjes vooral de chocolade winkel met het chocolade vrijheidsbeeld is erg leuk. Daarna gaan we via de loopbrug naar MGM en willen eigenlijk op zoek naar de leeuwen die er vroeger in de lobby waren maar die zijn er nu niet meer. We zien wel het rain forrest cafe en dat ziet er zo leuk uit dat we daar wat lekkers nemen. Sophia neemt daar een lunch met een hotdog en appelmoes en wij nemen een heerlijke maar veel te grote cheesecake. We nemen het restant in een doosje mee. Sophia vermaakt zich nog met centjes in de bek van de krokodil te gooien. Hierna gaan we terug naar Excalibur en nemen daar de auto en rijden naar het Venetian. Dit is echt een schitterend hotel wat op Venetie lijkt, met een mooie beschilderde lucht en gondels die door grachten varen. Wanneer we Ventian uitgebreid vanbinnen en vanbuiten hebben bekeken gaan we weer met de auto om naar Ceasars palace te rijden. Dit is een enorm hotel, romeins paleis, weer met een mooie beschilderde lucht, de trevifontein, een show met bewegende poppen en vuur en water, winkels enz. We zitten een tijd op een bankje naar mensen te kijken en Sophia eet de restanten van de cheesecake op.
Via Ceasars willen we naar Paris lopen wat aan de overkant van de straat ligt maar omdat we de verkeerde uitgang kiezen zijn we best ver weg van Paris. We besluiten toch buiten te gaan lopen maar het is wel ontzettend heet. De lucht hier buiten is net een warme fohn.

Op een gegeven moment zien we een man op de grond liggen, eerst denken we dat het een zwerver is, maar als we dichterbij komen zien we dat het een gewone man is die flauwgevallen is in de hitte. Gelukkig zijn er mensen die hem helpen en 911 bellen. Even later komt de hulpdienst er al aan. Wij bereiken ook eindelijk Paris. Hierbinnen lijkt het precies op Frankrijk. De onderkant van de Eifeltoren, een Franse boulevard, heel gezellig. Bij het buffet restaurant gaan we lekker eten. Het is wel iets duurder dan het buffet van gisteren maar het is ook super lekker. We eten heerlijk allerlei lekkere hapjes. Alleen Sophia vindt het niet zo lekker want er zijn niet echt dingen voor kinderen en bovendien heeft ze net die Cheesecake op. Als we uitgegeten zijn lopen we zoveel mogelijk door andere hotels naar het Mirage om daar naar de uitbarstende vulkaan te kijken. Hij is net bezig als we aan komen maar het is al zo vol dat Sophia niks kan zien. Ik beloof haar te wachten tot de volgende keer maar als we dan een plaatsje vooraan hebben zien we dat de uitbarsting elk half uur is maar om 20.30 niet. Omdat het nu 20.05 is betekent dat, dat het om de volgende uitbarsting gaat. In een uur wachten hebben we geen van allen zin. Sophia is wat teleurgesteld maar heeft ook wel zin om lekker naar het hotel te gaan. Bij het hotel moeten we lang zoeken naar een parkeerplek maar om 21.00 zijn we lekker op onze kamer en kunnen we lekker uitrusten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten